Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Νέα / Ανακοινώσεις | Δραστηριότητες | Πρακτικά Δημ. Συμβουλίου | Τί γράφει ο Τύπος για μας...
Δελτία Τύπου | 06/08/2019 Επιστροφή
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Όχι άλλος εμπαιγμός!


Χθες παραλάβαμε μια ακόμα πρόσκληση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου «δια περιφοράς» για τις 09/08/2019. Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχει ζητήσει - ήδη από την επομένη των εκλογών - να υπάρξει κοινή Δημόσια Συνεδρίαση του απερχόμενου και του νεοεκλεγμένου Δημοτικού συμβουλίου, σε μια προσπάθεια όλοι μαζί να βρούμε λύση στα πολύ οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, με κορυφαίο αυτό των σκουπιδιών, αλλά και για να μη χαθούν οι τρεις μήνες του καλοκαιριού. Δυστυχώς ούτε φωνή, ούτε ακρόαση τόσο από την πλευρά της πλειοψηφίας – παλαιάς και νέας – όσο και από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» αρνείται να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πόσο μάλλον όταν περιλαμβάνει στην ημερήσια διάταξη και θέμα έγκρισης των οικονομικών καταστάσεων τριμήνου. Επιπλέον, θα καταγγείλει ως άκυρη τη συνεδρίαση. Καλούμε και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να πράξουν το ίδιο και να απαιτήσουν να γίνει κανονική δημόσια συνεδρίαση.
Να θυμίσουμε ότι η παράταξη του κ. Αλλαγιάννη αποτελεί την αξιωματική αντιπολίτευση του παλαιού Δ.Σ. με τέσσερις (4) Συμβούλους, οι παρατάξεις της κ. Μαντάλα και του κ. Πολίτη έχουν στις τάξεις τους από τρεις (3) Συμβούλους και η παράταξη του κ. Δρίτσα δύο (2) Συμβούλους. Όλοι αυτοί, μέλη του απερχόμενου Δημοτικού συμβούλιου, αποτελούν την πλειοψηφία του κ. Μεθενίτη και νομιμοποιούν με την ψήφο τους τις ενέργειές του. Πολλοί δε από αυτούς κατέχουν έμμισθες θέσεις ευθύνης.

Προς ενημέρωση των δημοτών και για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του εμπαιγμού, η τελευταία φορά που συνεδρίασε δημόσια το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν πριν το Πάσχα, δηλαδή σχεδόν προ τεσσάρων (4) μηνών!

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.

Εμείς αρνούμαστε να γίνουμε συμμέτοχοι στον εμπαιγμό των Δημοτών μας.
 
 Πόρτο Ράφτη, 06/08/2019
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
http://www.dynami-elpidas.gr
 
Επιστροφή