Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Νέα / Ανακοινώσεις | Δραστηριότητες | Πρακτικά Δημ. Συμβουλίου | Τί γράφει ο Τύπος για μας...
Δελτία Τύπου | 28/01/2019 Επιστροφή
Εκλογικά Τμήματα & στο Πόρτο Ράφτη: Μεταδημοτεύω ΤΩΡΑ!


Ήδη από το 2014, η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Πόρτο Ράφτη Αττικής (Ο.Σ.Π.Α.), θέτει συνεχώς το ζήτημα της λειτουργίας εκλογικών τμημάτων και στο Πόρτο Ράφτη. Επιδίωξή μας είναι η επίλυση μιας χρόνιας αδικίας και ταλαιπωρίας που υφίστανται οι δημότες που κατοικούν στο Πόρτο Ράφτη. Η συνεχής προσπάθεια διασφάλισης ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ & ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για όλους τους πολίτες του Δήμου μας, πλέον βρίσκεται στα χέρια των δημοτών του δήμου Μαρκοπούλου!

Σύμφωνα με την απάντηση της αρμόδιας Περιφερειακής Αρχής, ο Δήμος υποχρεούται να προβεί στη σύσταση εκλογικού διαμερίσματος και στο Πόρτο Ράφτη, εάν και εφόσον οι εγγεγραμμένοι δημότες του Δήμου ξεπερνούν τους 15.000 και αυτοί του Πόρτο Ράφτη τους 5.000. Με την προϋπόθεση των 5.000 εγγεγραμμένων στο Πόρτο Ράφτη να υπερκαλύπτεται ήδη από το 2014, η μόνη προϋπόθεση που πρέπει να καλυφθεί είναι οι συνολικά εγγεγραμμένοι στο Δήμο μας, που ανέρχονται -με βάση τα τελευταία στοιχεία- περίπου στους 14.600.

Με 400 περίπου μεταδημοτεύσεις έως το τέλος Φεβρουαρίου, οπότε και λήγει η περίοδος μεταδημοτεύσεων, ο στόχος θα έχει επιτευχθεί!

Δημότη, θυμήσου, η πρόοδος του τόπου μας είναι στο χέρι σου.
 
  
                                                                                          Πόρτο Ράφτη, 28/01/2019
                                                                                              «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
                                                                                               το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                             www.dynami-elpidas.gr

 
 
Επιστροφή