Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Η Κίνηση » Επιτροπές » Ιδρυτικά Μέλη | Πολιτικό Συμβούλιο | Συνδυασμός | Εξελεγκτική Επιτροπή | Πειθαρχικό Συμβούλιο
Ιδρυτικά Μέλη Επιστροφή
Ιγνατιάδης Νικόλαος

Ιγνατιάδης ΝικόλαοςΜέλος
Βιομήχανος – Πρόεδρος «TERLANAA.E.»

Λεωφόρος Πόρτο-Ράφτη 32, 19003 Μαρκόπουλο
info@dynami-elpidas.gr   http://www.dynami-elpidas.gr

Γεννήθηκε στην Ξάνθη από γονείς Πόντιους πρόσφυγες. ΄Ηταν ο τελευταίος από τα 9 αδέρφια του και σε ηλικία 7 ετών εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στην Καβάλα, όπου πήρε πτυχίο Μέσης Εμπορικής Σχολής.
Ανέπτυξε έντονη αθλητική δραστηριότητα στο χώρο του στίβου και της κολύμβησης.
Το 1965 μετακόμισε στην Αθήνα και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στη λιανική ενδυμάτων όπου έφτασε να διατηρεί ταυτόχρονα 4 καταστήματα.
Σταδιακά, μεταπήδησε στο χώρο της παραγωγής ενδυμάτων και υπήρξε από τους πρώτους εξαγωγείς ενδυμάτων στις Ευρωπαϊκές χώρες και την Αμερική.
Δημιούργησε μονάδες παραγωγής στα Βαλκάνια (Αλβανία και Βουλγαρία) και εγκατέστησε δύο κλωστήρια νημάτων στην Ερμούπολη της Σύρου και τη Λειβαδιά. Η εταιρία του έφτασε το 2004 να απασχολεί 540 εργαζόμενους.
 
Mε όπλα την πείρα και το πάθος που τον χαρακτηρίζουν, υπόσχεται να συμβάλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων του Δήμου Μαρκοπούλου και στην αναστροφή του κακού κλίματος που επικρατεί από την τοπική αδιαφορία.
Η δράση που σκοπεύει να αναπτύξει, θα βασίζεται σε αξίες και κίνητρα κοινωνικής προσφοράς,  ιδιαίτερα λόγω της διεθνούς και της εγχώριας οικονομικής συγκυρίας.
Πιστεύει ότι οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν είναι πολλές και θα είναι δίπλα στον επιχειρηματικό χώρο για να επιλύει τα προβλήματα των συμπολιτών μας.   
 
 
Επιστροφή