Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Η Κίνηση » Επιτροπές » Ιδρυτικά Μέλη | Πολιτικό Συμβούλιο | Συνδυασμός | Εξελεγκτική Επιτροπή | Πειθαρχικό Συμβούλιο
Ιδρυτικά Μέλη Επιστροφή
Αδάμος Γεώργιος

Αδάμος ΓεώργιοςΜέλος
Χημικός - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Λεωφόρος Πόρτο-Ράφτη 24 (έναντι ΠΑΠΑΖΗ), 19003 Πόρτο-Ράφτη
6976622052
g.adamos@dynami-elpidas.gr   http://www.dynami-elpidas.gr

Γεννήθηκε στο Αρτεσιανό Καρδίτσας, το 1960. Σπούδασε Χημικός, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο, Executive MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Εργάστηκε σαν χημικός και από το 1993 κατέχει εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων η οποία ειδικεύεται στην αναδιοργάνωση και το management προβληματικών επιχειρήσεων.

Είναι παντρεμένος με την Αλίκη Ρούλια, υπάλληλο της Τράπεζας Ελλάδος, και έχουν δύο παιδιά. Εδώ και δεκαοκτώ χρόνια ζει στο Πόρτο Ράφτη, τα τελευταία έντεκα, ως μόνιμος κάτοικος. Βιώνει τα προβλήματα του τόπου από κοντά, κινητοποιείται για τη λύση τους. Τα τελευταία χρόνια, ενώνει τις δυνάμεις του μαζί με άλλους ενεργούς πολίτες και κατοίκους του Δήμου Μαρκοπούλου και συμμετέχει στη δημιουργία της κίνησης.

Η «Δύναμη Ελπίδας», τον Αύγουστο τού 2010, κάτω από την πίεση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στον Δήμο από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, και με αφορμή τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, αποφάσισε να αντιδράσει, ανακοινώνοντας συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες.

Ο Γεώργιος Αδάμος εξελέγει από τα μέλη της κίνησης αυτής, ως:
Επικεφαλής της κίνησης «Δύναμη Ελπίδας» & Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Ο Γεώργιος Αδάμος συμμετέχει στα κοινά από τα φοιτητικά του χρόνια. Είναι υπέρμαχος της Δημοκρατίας, των συμμετοχικών διαδικασιών για την λήψη αποφάσεων, και της συλλογικής προσπάθειας για την αλλαγή του τρόπου άσκησης της δημοτικής εξουσίας.

Αγωνίζεται για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος –της θάλασσας ιδιαίτερα–, τη διάσωση των δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων και για μια πολιτισμένη καθημερινότητα των δημοτών / κατοίκων.
 
Επιστροφή