Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Η Κίνηση » Επιτροπές » Ιδρυτικά Μέλη | Πολιτικό Συμβούλιο | Συνδυασμός | Εξελεγκτική Επιτροπή | Πειθαρχικό Συμβούλιο
Συνδυασμός Επιστροφή
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥΥποψ. Δημοτ. Σύμβουλος
Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Λεωφόρος Πόρτο-Ράφτη 24 (έναντι ΠΑΠΑΖΗ), 19003 Πόρτο-Ράφτη
info@dynami-elpidas.gr   http://www.dynami-elpidas.gr

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971.
Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με την ειδικότητα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού όπου και ασχολήθηκε με τον τομέα των Τουριστικών Λιμένων Σκαφών Αναψυχής. Επίσης εκεί απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο Ειδίκευσης στην επιστημονική περιοχή "Συντήρηση και Αποκατάσταση Ιστορικών Μνημείων και Συνόλων".
Έχει δημοσιεύσει πρωτότυπες εργασίες σχετικά με το αντικείμενο σπουδών του. Εργάστηκε ήδη από δευτεροετής φοιτητής σε αρκετά τεχνικά γραφεία κοντά σε καταξιωμένους Επαγγελματίες, Ερευνητές και Καθηγητές. Έχει εργαστεί επίσης ως ελεύθερος επαγγελματίας συμμετέχοντας σε, ή εκπονώντας Ειδικές Αρχιτεκτονικές & Πολεοδομικές Μελέτες ή ως επιβλέπων σε Κτιριακά Έργα μεταξύ των οποίων: η περιοχή "Πλάκα"  και η περιοχή "Ψυρρή" στην Αθήνα, η Παναγία Μερέντα στην περιοχή Μαρκοπούλου, η Μονή Μεγίστης Λαύρας στο Άγιο Όρος, Η Παναγία Σκριπού στον Ορχομενό, η Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Πάρο και πολλά άλλα σημαντικά μνημεία αρχαιολογικού ή μη ενδιαφέροντος στον Ελλαδικό Χώρο.
Από το 2001 είναι στέλεχος στο Υπουργείο Περιβάλλοντος στη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικής Οικοδομικών Κανονισμών και Αδειοδοτήσεων, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα με αντικείμενο την προστασία των Διατηρητέων Κτιρίων, Ιστορικών Κέντρων και Παραδοσιακών Οικισμών της χώρας. Έχει ασχοληθεί με θέματα Μορφολογικών Κανόνων, Οικοδομικών Κανονισμών, Αυθαιρέτων και Χρήσεων σε διάφορες περιοχές και σημαντικά Ιστορικά Κέντρα της χώρας.
Στο Πόρτο Ράφτη κατοικεί από τα παιδικά του χρόνια και από το 2010 ως μόνιμος κάτοικος.
Είναι πατέρας δύο παιδιών.
 
Επιστροφή