Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Η Κίνηση » Επιτροπές » Ιδρυτικά Μέλη | Πολιτικό Συμβούλιο | Συνδυασμός | Εξελεγκτική Επιτροπή | Πειθαρχικό Συμβούλιο
Συνδυασμός Επιστροφή
ΚΟΦΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΟΦΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΥποψ. Δημοτ. Σύμβουλος
Πτυχιούχος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Παν. Πειραιώς
Συγγραφέας, Οικονομικός Αναλυτής


Λεωφόρος Πόρτο-Ράφτη 24 (έναντι ΠΑΠΑΖΗ), 19003 Πόρτο-Ράφτη
info@dynami-elpidas.gr   http://www.dynami-elpidas.gr/

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πόρτο Ράφτη. Είναι 26 ετών.
Απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Έχει εργαστεί ως διαφημιστής και παράλληλα από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και σήμερα εργάζεται στον τομέα των αγορών, στα πλαίσια του χονδρεμπορίου σε μία από τις μεγαλύτερές εγχώριες εμπορικές επιχειρήσεις.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με την μετεωρολογία και την ανάλυση καθώς και την μελέτη της οικονομικής, πολιτικής αλλά και κοινωνικής ζωής.
Από το 2008 ασχολείται ενεργά με την συγγραφή, με τη μορφή κυρίως της ποίησης, των χρονογραφημάτων και πλέον μέσω πεζογραφικού αφηγηματικού είδους της λογοτεχνίας το οποίο εκφράζεται σε μυθιστόρημα, λόγω του προσωπικού του βιβλίου που αναμένεται σύντομα να εκδώσει.
Έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος υπαξιωματικός με τον βαθμό του δεκανέα στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).
Ασχολείται ενεργά με θέματα επιχειρηματικότητας και επιχειρηματικού προσανατολισμού των νέων, όντας στην οργανωτική ομάδα και πλέον υπεύθυνος των κοινωνικών του δικτύων (Social media) ενός από τα μεγαλύτερα εγχώρια πολυσυνέδρια στον τομέα του.
Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και λίγα Τούρκικα.
Κατέχει 2η καφέ ζώνη στο παραδοσιακό «Shotokan Karate Do».
 
Επιστροφή