Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Η Κίνηση » Επιτροπές » Ιδρυτικά Μέλη | Πολιτικό Συμβούλιο | Συνδυασμός | Εξελεγκτική Επιτροπή | Πειθαρχικό Συμβούλιο
Συνδυασμός Επιστροφή
ΙΩΑΚΕΙΜ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΙΩΑΚΕΙΜ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣΥποψ. Δημοτ. Σύμβουλος
Πολιτικός Μηχανικός

Λεωφόρος Πόρτο-Ράφτη 24 (έναντι ΠΑΠΑΖΗ), 19003 Πόρτο-Ράφτη
info@dynami-elpidas.gr   http://www.dynami-elpidas.gr

Κατάγεται από την Κύμη της Εύβοιας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Ιωνία (Αλσούπολη).
Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ιδιωτικά και Δημόσια Έργα (1982-1990), με κυριότερο την επέκταση του Μουσείου των Δελφών. Από το  1990 έως το 1999 εργάστηκε στη Δημοτική Επιχείρηση Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Δ.Ε.Τ.Ε.Η.Α.) στην οποία, εκτός των άλλων, κατασκεύασε το σημερινό Δημαρχείο.
Από το 1999 έως και σήμερα εργάζεται στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε έργα που αφορούν στις φυσικές καταστροφές. Εργάστηκε στο σεισμό της Αθήνας στον οποίο διετέλεσε εκτός των άλλων και υπεύθυνος στο ΓΑΣ Κορωπίου, ενώ εργάστηκε και στους σεισμούς που έγιναν στην Λευκάδα, στο Βαρθολομιό, στην Ηλεία και στην Κω αλλά και σε πλημμύρες και φωτιές (Μάνδρα, Βόρεια Εύβοια, Κρήτη και Μάτι).
Πλέον εργάζεται σε μεγάλα και μικρά έργα οδοποιίας σαν επιβλέπων Μηχανικός, ενώ έχει εργασθεί
σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Τρίπολης-Καλαμάτας και στη γέφυρα της Τσακώνας, μίας από τις
μεγαλύτερες γέφυρες της χώρας μας.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.
Ζει μόνιμα στο Πόρτο Ράφτη (Πρασσιές) από το 2010, είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αυλάκι-Πρασσιές και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πόρτο  Ράφτη Αττικής (Ο.Σ.Π.Α.).
 
Επιστροφή