Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Νέα / Ανακοινώσεις | Δραστηριότητες | Πρακτικά Δημ. Συμβουλίου | Τί γράφει ο Τύπος για μας...
Νέα / Ανακοινώσεις | 20/08/2012 Επιστροφή
Παραδόθηκαν τα φάρμακα που συγκέντρωσε η «Λέσχη Πρωτοβουλίας & Δράσης» των κατοίκων Πρασιών Πόρτο Ράφτη

Η «Λέσχη Πρωτοβουλίας & Δράσης» των κατοίκων Πρασιών Πόρτο Ράφτη ενημερώνει πως παραδόθηκαν τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν για τους σκοπούς του Ιδρύματος Αστέγων. Την προσπάθεια υποστήριξε και η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ». Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο της Λέσχης:

Στο «Ίδρυμα Αστέγων» του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα στο «Κοινωνικό Φαρμακείο» που διατηρεί το ίδρυμα παρέδωσε η Λέσχη μας τα φάρμακα που συγκέντρωσε.
Την Παρασκευή 10/8 η Κα Δόμνα Τσώλη απο την επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Λέσχης συναντήθηκε με τον Ιατρό κ. Αποστόλου Ι. του Ιδρύματος Αστέγων και παρέδωσε στο Κοινωνικό Φαρμακείο την ποσότητα των φαρμάκων τα οποία συγκεντρώσαμε.
Με την ευκαιρία αυτή μεταφέρω τις ειληκρινείς ευχαριστίες σε όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν με την προσφορά φαρμάκων και ιδιαιτέρως την «Δύναμη Ελπίδας» για την προώθηση, την φιλοξενία, την συγκέντρωση και την κοινή αντίληψη της προσπάθειας.

Δ. Κωνσταντέλλος
 
Επιστροφή