Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Νέα / Ανακοινώσεις | Δραστηριότητες | Πρακτικά Δημ. Συμβουλίου | Τί γράφει ο Τύπος για μας...
Νέα / Ανακοινώσεις | 27/03/2012 Επιστροφή
Συγκέντρωση βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του Λυκείου Πόρτο Ράφτη

Αγαπητές/οι, Φίλες και Φίλοι,
Σας γνωρίζουμε ότι στο Λύκειο Πόρτο Ράφτη, με πρωτοβουλία του Διευθυντού του και των Καθηγητών, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για την δημιουργία σχολικής βιβλιοθήκης.
Την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια, η «Δύναμη Ελπίδας» την επικροτεί ανεπιφύλακτα και στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των Δασκάλων για την επιμόρφωση των παιδιών μας.
Συνεπώς και προκειμένου όπως δείξουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας, καλούμε όλους όσους θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή, να προσφέρουν Βιβλία για την ενίσχυση της σχολικής βιβλιοθήκης (καινούρια ή από τα ράφια της βιβλιοθήκης σας δεν έχει σημασία).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ των ωρών 19.00 – 21.00 και Σάββατο 11.00 – 13.00, στα γραφεία της Κίνησής μας επί της Λ. Πόρτο Ράφτη 32 (έναντι καταστήματος PizzaFan) τηλ. 22990- 75380, όπου θα μπορούν να παραδίδουν, λαμβάνοντας απόδειξη, τις δωρεές τους.
Τα συγκεντρωθέντα βιβλία θα παραδοθούν στη συνέχεια, με ευθύνη της Κίνησής μας, στο Λύκειο, προς χρήση από τους μαθητές.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσφορά σας.
                                                                       
 
Πόρτο Ράφτη, 27/03/2012
Με εκτίμηση
 
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
Ο Πρόεδρος
και τα Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου
www.dynami-elpidas.gr
 
Επιστροφή