Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Νέα / Ανακοινώσεις | Δραστηριότητες | Πρακτικά Δημ. Συμβουλίου | Τί γράφει ο Τύπος για μας...
Νέα / Ανακοινώσεις | 01/11/2010 Επιστροφή
Προεκλογική γιορτή στο Μαρκόπουλο

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου έγινε η προεκλογική γιορτή του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» στην κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου (σύντομα κοντά σας με αναλυτικό ρεπορτάζ). Για τρεις και πλέον ώρες, οι συμπολίτες μας παρακολούθησαν με προσοχή και ενθουσιασμό την ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργου Αδάμου και με σύμμαχο τον καλό καιρό διασκέδασαν μέχρι αργά το μεσημέρι με τα τραγούδια του συγκροτήματος «Satisfy».

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αδάμος είπε τα εξής:

"Φίλες και φίλοι καλημέρα!
Η παρουσία σας σήμερα εδώ επιβεβαιώνει αυτό που λαμβάνουμε ως μήνυμα από τότε που η ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις εκλογές, ότι δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας φωνάζει:

«ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, ανεξάρτητη από κόμματα και μακριά από συμφέροντα, βάζει επιτέλους τέρμα στην διαφθορά, τις πελατειακές σχέσεις, την αδιαφάνεια, την ιδιοτέλεια αλλά και την ανικανότητα.
Δεν υπάρχει πολίτης που να μην αγανακτεί βλέποντας τις ίδιες παρέες να εκμεταλλεύονται την ανοχή μας και να οδηγούν τον τόπο μας στη μιζέρια και την απαξίωση.
Δεν ανεχόμαστε άλλο να χρησιμοποιούν το Δήμο σαν να είναι ιδιοκτησία τους, να υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη μας, να καταρρακώνουν την αξιοπρέπειά μας, να καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών μας.
Η συμμετοχή όλων αλλάζει τα δεδομένα. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, έχουμε όραμα, δίνουμε ελπίδα ότι κάτι διαφορετικό γεννιέται, δίνουμε προοπτική στο Δήμο μας, ενώνουμε δεν διχάζουμε, συνθέτουμε απόψεις και μέσα από τη διαφορετικότητα υλοποιούμε τις πλέον συμφέρουσες αποφάσεις για το κοινωνικό σύνολο.
Φέραμε στο προσκήνιο ανθρώπους, που ενώ διαπρέπουν στον τομέα τους, δεν ήθελαν να είναι στην πρώτη γραμμή, γιατί δεν ήθελαν να μπλέξουν με το βούρκο. Τους πείσαμε ότι η συμμετοχή στα κοινά, όταν γίνεται με ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς, ανεβάζει τον άνθρωπο σε άλλο επίπεδο.
Όλοι εμείς που αποτελούμε τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ μέχρι τώρα, αλλά και αυτοί που προστίθενται καθημερινά στην κίνησή μας, και προστίθενται πολλοί, γιατί εμείς δεν κλείσαμε τις πόρτες, έχουμε ανοιχτή την αγκαλιά μας, και κάθε ανιδιοτελής πολίτης βρίσκει τον χώρο που χρειάζεται για να δημιουργήσει και να προσφέρει.
Όλοι εμείς εγγυόμαστε με τη διαφορετικότητα του λόγου μας, με το παράδειγμα της προσωπικής και επαγγελματικής διαδρομής μας και πάνω απ’ όλα με τη συμμετοχή όλων μας στη διαμόρφωση, τη λήψη και την υλοποίηση των αποφάσεων ότι:

 • Μια καινούργια μέρα ξημερώνει στο Δήμο μας, πιο φωτεινή, πιο ζεστή, πιο ανθρώπινη.
 • Από την επομένη της νίκης μας η προτεραιότητα θα δοθεί στην πλήρη απεικόνιση της υφιστάμενης κατάστασης σε όλα τα επίπεδα του Δήμου. Τα έμπειρα στελέχη μας θα περάσουν από ψιλό κόσκινο όλες τις λειτουργίες του Δήμου και θα γνωστοποιήσουν την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
 • Προτεραιότητά μας η αναδιοργάνωση όλων των λειτουργιών του Δήμου έτσι ώστε να πετύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος.
 • Ο πολίτης θα έλθει στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας.
 • Θα πάψουν να υπάρχουν ημέτεροι, πλαστά τιμολόγια, μαύρη εργασία.
 • Θα κυριαρχεί ευνομία, ευταξία, διαφάνεια και αξιοκρατία.
 • Νοικοκυρεύουμε τα οικονομικά του Δήμου.
 • Αλλάζουμε άμεσα την αντιμετώπιση των πολιτών με το παράδειγμα της προσωπικής μας στάσης.
 • Το θέμα των σκουπιδιών, το κυκλοφοριακό, το συγκοινωνιακό, οι δρόμοι, η ασφάλεια των πολιτών και η προστασία της περιουσίας τους, η προστασία του αιγιαλού και της θάλασσάς μας είναι θέματα που θα αντιμετωπισθούν άμεσα.
 • Η σχολική στέγη, οι αναπλάσεις επιλεγμένων σημείων, η ανάκτηση του γηπέδου στο Αυλάκι και η αποχέτευση, που για μας είναι το βασικότερο έργο υποδομής, θα είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας.
 • Σταδιακά, μεθοδικά και αποφασιστικά δίνουμε λύσεις βιώσιμες. Λύσεις που αναδεικνύουν τον άνθρωπο και βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας.
 • Πιστεύουμε απόλυτα ότι βιώσιμες και ουσιαστικές λύσεις προϋποθέτουν σοβαρές μελέτες, διαβούλευση με τους δημότες και τους οργανωμένους φορείς, προγραμματισμό και συμμετοχικές διαδικασίες.

Θα ήθελα να αναφερθώ λίγο αναλυτικότερα στο θέμα της αποχέτευσης: Άρχισε το 1990 και οι πρώτες καταβολές από την τότε ΕΟΚ έγιναν το 1993 με το πρόγραμμα για την προστασία των παράκτιων ζωνών. Χρήματα που τώρα μας τα ζητάνε πίσω. Από τότε ο υποτιθέμενος βιολογικός καθαρισμός εγκαινιάζεται και αναβαθμίζεται σε τριτοβάθμιο κάθε φορά που έχουμε εκλογές, χωρίς να λειτουργήσει ποτέ.

Στις περασμένες εκλογές ήταν πάλι το κεντρικό θέμα και όλοι πλειοδοτούσαν για την καλλίτερη λύση, χωρίς να μπορούν να εξασφαλίσουν έστω μια στοιχειώδη πρόοδο, όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος.
Πέρασαν τέσσερα χρόνια και δεν κουνήθηκε ούτε μια πέτρα από τη θέση της και έρχονται τώρα παραμονές εκλογών να μας παραμυθιάσουν πάλι. Θα τους πιστέψετε;
Εμείς λέμε ότι όταν ο ασθενής ψήνεται στον πυρετό πρώτα του δίνεις αντιπυρετικά και μετά προχωράς σε άλλες ενέργειες. Εμείς προτείνουμε τέτοια μέτρα άμεσης ανακούφισης, δηλαδή:

 1. Κανένας νέος βόθρος που δεν θα είναι απόλυτα στεγανός, με ευθύνη και έλεγχο από το Δήμο.
 2. Αναζήτηση προγραμμάτων επιδότησης βιολογικών βόθρων ανά κατοικία.
 3. Έλεγχος των υπαρχόντων βόθρων για τη στεγανότητα τους σε όλη τη παράκτια ζώνη και ειδικά των καταστημάτων μαζικής εστίασης και της πλαζ στο Αυλάκι.
 4. Δημοτικά βυτιοφόρα περισυλλογής λυμάτων που θα εξυπηρετούν τους δημότες με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.
 5. Αυστηρά πρόστιμα σε όσους αδειάζουν τους βόθρους στους δρόμους.

Ταυτόχρονα και χωρίς καμία καθυστέρηση εξετάζουμε διεξοδικά ό,τι υπάρχει από μελέτες στο θέμα της αποχέτευσης, τις επικαιροποιούμε, εξετάζουμε εναλλακτικά σενάρια, διαπραγματευόμαστε με όλους, συνεργαζόμαστε με όμορους Δήμους, θέτουμε τον πλήρη φάκελο στη διάθεση όλων των πολιτών και δρομολογούμε αργά αλλά σταθερά την πιο ενδεδειγμένη λύση. Το μεγάλο έργο της αποχέτευσης ξεκινάει τελεσίδικα μέσα στη δική μας τετραετία.

Σε ένα άλλο θέμα τώρα:
Τελευταία διάφοροι κύκλοι, θορυβημένοι από την εκλογική απήχηση του συνδυασμού μας, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να πεισθούν οι συνδημότες μας ιδιοκτήτες εκτάσεων, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν μικρές ιδιοκτησίες, ότι εμείς θα τους πάρουμε τα χωράφια και θα τα κάνουμε πάρκα και πλατείες.
Θέλω να τονίσω, εδώ στην πλατεία Μαρκοπούλου, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι: Δεν διεκδικούμε την περιουσία κανενός. Απαλλοτριώσεις, όπου πρέπει να γίνουν, θα γίνουν σε τιμές αγοράς. Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν όλα τσιμέντο.
Όπως πιθανόν γνωρίζετε χαμηλές αποζημιώσεις άλλοι καθόρισαν το 2003 για τις περιοχές του Πόρτο Ράφτη, δημιουργώντας μεγάλες ανισότητες και προβλήματα με τους κοινόχρηστους χώρους.
Κάποιοι θέλουν να οικοδομήσουν ό,τι υπάρχει γιατί είναι δέσμιοι του πολιτικού συστήματος που τους γέννησε και τη μόνη μέθοδο ανάπτυξης που ξέρουν είναι αυτή της αντιπαροχής. Μέθοδος που όλοι γνωρίζουμε ότι εξυπηρετεί κυρίως τους εργολάβους. Δεν κάνουν όμως τον κόπο να μας πουν, αν και οι άλλοι που θα έρθουν βγάζουν τα λύματά τους στους δρόμους, εμείς που θα πατάμε;Δεν λένε ότι αν μολυνθεί η θάλασσα, αν δεν υπάρχουν δρόμοι, σχολεία, πλατείες και παιδικές χαρές, αν τα σκουπίδια σχηματίζουν λόφους θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ίδια την υγεία μας, κανένας δεν θα θέλει να έλθει και η αξία της γης θα πέσει. Κανείς δε θέλει να μένει σε ένα υποβαθμισμένο μέρος και ταυτόχρονα να πληρώνει πολύ ακριβό κόστος διαβίωσης.

Είμαστε μικρή κοινωνία και όλοι γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, αλλά ακόμα και όποιος δεν γνωρίζει, αν ενδιαφερθεί, εύκολα θα μάθει. Το λέω αυτό γιατί τα λόγια έχουν χάσει το νόημά τους, όλοι λένε τα πάντα και είναι δύσκολο να αντιληφθείς τι εννοεί ο καθένας. Ευτυχώς τώρα δεν μιλάμε για τον καθένα αλλά για τους διεκδικητές της Δημαρχίας και τις παρατάξεις τους, που έχουν το παρελθόν τους και τις θέσεις που  ψήφισαν ομόφωνα στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτά τα δύο αποτελούν ένα αντικειμενικό κριτήριο ελέγχου και σύγκρισης.

Θα έχετε δει τα προγράμματα όλων των συνδυασμών. Κάποιοι αντιγράφουν, και όπως γίνεται συνήθως τα αντίγραφα είναι κακέκτυπα, άλλοι υπόσχονται τα πάντα και δεν αισθάνονται την ανάγκη να πουν μια συγγνώμη, ή έστω να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους. Η ατιμωρησία τούς έχει αποθρασύνει. Προχωράνε σε ετερόκλητες συμμαχίες, συμμαχίες προσωπικές και πολιτικές, με μόνο γνώμονα την κάλυψη των αμαρτιών τους και την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων. Πάει πολύ να ισχυρίζονται κάποιοι ότι ο μέχρι χθες αντίπαλος αναγνώρισε σήμερα ξαφνικά την ανωτερότητά του και τον στηρίζει με νύχια και με δόντια μη τηρώντας ούτε τα προσχήματα.

Εμείς ρωτάμε και περιμένουμε απαντήσεις:

 1. Πόσα χρήματα χρωστάει ο Δήμος; Αληθεύουν οι φήμες, που δεν διαψεύδονται, ότι το χρέος προσεγγίζει τα 17 εκατομμύρια ευρώ; Τι έκανε η αντιπολίτευση όλα αυτά τα χρόνια;

Ο Δήμος μας είναι πράγματι υπερχρεωμένος. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς το ύψος των χρεών εκτός από τα 5,7 εκατομμύρια € στο Παρακαταθηκών και Δανείων μέχρι 31/12/2009 και τα περίπου 8 εκατομμύρια € στην ΕΥΔΑΠ. Ξέρουμε όμως ότι ο δικός μας Δήμος είναι από τους πλουσιότερους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν εισπράττει τα οφειλόμενα:

 • Είναι αδιανόητο να μην έχει βεβαιωθεί ο λατομικός φόρος που οφείλουν τα λατομεία. Τα λατομεία πρέπει να κλείσουν. Αυτό είναι πάγια θέση μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι να κλείσουν δεν πρέπει να πληρώνουν αυτά που οφείλουν. Και εκεί τα χρήματα είναι πολλά!
 • Είναι αδιανόητο να μην εισπράττεται ο δημοτικός φόρος από μερικές επιχειρήσεις και αφενός να δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός, αφετέρου ο Δήμος να χάνει πολλά έσοδα.
 • Επιπλέον έχουμε ένα σπάταλο Δήμο, που λειτουργεί με πλήρη αδιαφάνεια σε όλες τις δραστηριότητές του.

Ρωτάμε:

 1. Ήταν έργο προτεραιότητας η ανάπλαση της πλατείας Μαρκοπούλου; Πόσο κόστισε πραγματικά; Ρωτήθηκαν οι πολίτες για το τί είδους πλατεία θέλουν;
 2. Ένας χώρος 8 στρεμμάτων περίπου στο Πόρτο Ράφτη (ανάμεσα στο KAZBA και τη ταβέρνα «Διόνυσος»,) μετατράπηκαν με το καινούριο σχέδιο από χώρο πλατείας σε οικοδομήσιμο. Γιατί; Υπάρχει άλλος χώρος για πλατεία;
 3. Το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Αυλάκι που κόστισε στο Δήμο, δηλαδή σε εμάς, περίπου  500.000 ευρώ χάθηκε. Γιατί ο Δήμος και οι υπόλοιπες παρατάξεις δεν φρόντισαν δικαστικά να υπερασπιστούν τη δημόσια περιουσία, αλλά πέρασαν τρία χρόνια από την έκδοση δικαστικής απόφασης χωρίς να κάνουν καμία νομική ενέργεια (αίτηση αναίρεσης και στη συνέχεια τριτανακοπή);
 4. Υπάρχει ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για να κτισθούν και τα τελευταία 1.800 τμ του κληροδοτήματος Σωτηρίου, από τα συνολικά 9.800 τμ που ήταν η αρχική δωρεά. Η διαδικασία διακόπηκε μετά από την παρέμβαση ενεργών πολιτών.
 5. Η αγορά του οικοπέδου για την προέκταση του νεκροταφείου κόστισε 1.134.000 ευρώ . Ποιός ήταν ο ιδιοκτήτης αυτού του οικοπέδου, ποιός αντέδρασε και με ποιό τρόπο;
 6. Ο Δήμος μέσω της ΚΔΕΜ είναι λήπτης πλαστών τιμολογίων 1.000.000 ευρώ περίπου. Το πρόστιμο που βεβαιώθηκε και θα κληθούμε να πληρώσουμε όλοι μαζί, είναι 793.160 ευρώ μόνο για παραβάσεις του κώδικα, ενώ εκκρεμούν τα πρόστιμα για το ΦΠΑ και το εισόδημα. Ταυτόχρονα έχει διαταχθεί τακτικός φορολογικός έλεγχος από τη Δ.Ο.Υ. Κορωπίου και όλοι περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα του. Άραγε πόσα ακόμη θα κληθούμε να πληρώσουμε; Δεν ευθύνεται και δεν θα πληρώσει κανένας;
 7. Ο Δήμος απασχολεί εργαζομένους, που δεν φαίνονται επίσημα πουθενά, ανασφάλιστοι (μαύρη εργασία) και κανένας δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό τους, καθώς και τί δουλειά προσφέρουν. Ποιός κρατά ομήρους τόσους συμπολίτες μας;
 8. Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα να ενταχθεί στο σχέδιο, με ψηλό συντελεστή δόμησης, όλη η περιοχή της Πούντας για να ξεχρεώσει ο συνεταιρισμός ΜΑΡΚΟ. Θα κερδίσει το κοινωνικό σύνολο από την καταστροφή του κόλπου; Πρέπει να γίνουν όλα τσιμέντο και βενζινάδικα για κότερα;
 9. Υπάρχουν οφειλές νερού που ανέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ποιοι είναι αυτοί που χρωστάνε και γιατί έχουν ασυλία; Γιατί άραγε πληρώνουμε το λογαριασμό κάθε τετράμηνο και όχι όπως τιμολογεί η ΕΥΔΑΠ κάθε τρίμηνο; Εμείς δεσμευόμαστε να τιμολογούμε κάθε τρίμηνο.
 10. Με το θέμα του Αττικού Πάρκου, που κάποιοι προσπαθούν με επιμονή να  οικοδομήσουν ενώ δεν προτείνουν άλλες μορφές άμεσης εκμετάλλευσης υπέρ των σημερινών ιδιοκτητών, Είναι τυχαίο ότι κάποιοι μεγαλόσχημοι αγοράζουν μαζικά εκτάσεις στη συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα η γη να καταλήγει τελικά στα χέρια τρίτων;
 11. Η περιοχή της Βραυρώνας-Χαμολιάς-Οικισμός Πολυτεχνείου έχει εγκαταλειφθεί στο έλεος οποιουδήποτε θέλει να παρανομήσει. Περιοχές εξαιρετικά ευαίσθητες και με μεγάλη σπουδαιότητα. Αρχαιολογικοί χώροι, βιότοποι, περιοχές χαρακτηρισμένες «ΝΑΤΟΥΡΑ 2000», εκβολές Ερασίνου ποταμού, με σπάνια βιοποικιλότητα και τεράστια οικολογική σημασία σε πλήρη εγκατάλειψη.
 12. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι ήταν μέλη του δημοτικού συμβουλίου και ψήφισαν ομόφωνα, κατά δήλωσή τους, το 90% των αποφάσεων του. Τους ρωτάμε ΠΟΥ εναντιώθηκαν, με ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ και ΠΟΤΕ κινητοποίησαν τους συμπολίτες μας;

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ Ή ΑΦΕΛΕΙΣ;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;

Περιμένουμε απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω, και απορούμε γιατί κανένας απο τους δύο δεν αναφέρεται σε όλα αυτά ποτέ και πουθενά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ρωτήστε τους και επιμείνετε να πάρετε απαντήσεις.

Πράγματι ΕΜΕΙΣ είμαστε νέοι και άφθαρτοι στα δημοτικά δρώμενα. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν όμως μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση μεγάλων Οργανισμών. Έχουμε στελέχη με γνώσεις σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας ενός μεγάλου Οργανισμού. Στελέχη που είναι έτοιμα να αναλάβουν τη διοίκηση και να ανταποκριθούν με πληρότητα στις αυξημένες απαιτήσεις που έχει για τη διοίκηση του Δήμου ο νέος νόμος (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ).
Ο Καλλικράτης εισάγει νέες δομές και αρχές αυτοδιοίκησης, αναθέτοντας στο Δήμο πολλές ευθύνες και αρμοδιότητες σε σχέση με ότι ίσχυε έως τώρα.
Στην πρόκληση αυτή  πιστεύουμε ότι είμαστε οι πλέον κατάλληλοι να ανταποκριθούμε, σε αντίθεση με τους άλλους υποψήφιους δημάρχους, οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν έχουν ούτε τη θεωρητική κατάρτιση, ούτε την εμπειρία διοίκησης.

Ρωτήστε τους:

 • Ποια είναι η θεωρητική κατάρτιση τους στη διοίκηση επιχειρήσεων;
 • Ποια είναι η εμπειρία τους στη διοίκηση μεγάλων Οργανισμών;
 • Πόσα στελέχη των συνδυασμών τους έχουν ανάλογα προσόντα;
 • Πόσα εχουν διοικήσει μεγάλες μονάδες;
 • Το να παρακολουθούν τα συγκεκριμένα δημοτικά συμβούλια του Δήμου μας, όπου το 90% των αποφάσεων ειναι ομόφωνες, τους καθιστά έμπειρους να διοικήσουν;
Το μόνο που πραγματικά τους αναγνωρίζουμε, είναι η τεράστια ευθύνη για το κατάντημα του τόπου μας, γεγονός στο οποίο συνέβαλλαν με τις αποφάσεις τους ως μέλη νυν και πρώην δημοτικών συμβουλίων.
Εμείς ξεκινάμε όπως θα έκανε κάθε οικογενειάρχης, που θα βρισκόταν σε αντίστοιχη θέση. Σταματάμε τις σπατάλες, νοικοκυρεύουμε όλες τις λειτουργίες, εισπράττουμε τα οφειλόμενα.
Και κάτι πολύ σημαντικό. Θα φέρουμε λεφτά από τα διάφορα προγράμματα της Ευρώπης, χρήματα οξυγόνο για την τοπική κοινωνία, τα οποία στερήθηκε παντελώς ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια.
Και όπως έχουμε ξαναπεί, θα είμαστε κακός μπελάς για οποιαδήποτε κεντρική εξουσία, διεκδικώντας με πείσμα και αποφασιστικότητα τους πόρους που μας ανήκουν.

Ο κόσμος αναγνώρισε το γνήσιο και ειλικρινές του λόγου μας.
Συμμετέχει μαζί μας, για να αλλάξουμε όλοι μαζί τον τόπο μας.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα είμαστε η μεγάλη έκπληξη των εκλογών κόντρα στις πελατειακές σχέσεις, τα συμφέροντα και τους εκφραστές τους.
Μη δίνετε σημασία σε δήθεν δημοσκοπήσεις, που κανένας δεν γνωρίζει αν έχουν γίνει πραγματικά και ποιός τις πλήρωσε για να γίνουν. Παρά τα όσα διαδίδουν για δήθεν ποσοστά, δεν μπορούν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους και άρχισαν να διαδίδουν ότι και να εκλεγεί ένας συγκεκριμένος υποψήφιος από το συνδυασμό μας, αυτοί θα κάνουν ένσταση και δήθεν θα ακυρωθεί, γι' αυτό καλούν τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν τον συγκεκριμένο υποψήφιο και πάει χαμένη η ψήφος τους! Αυτή η εκδοχή είναι για μικρά παιδιά, προδίδει τη αμηχανία τους και μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.

Βασιζόμενοι στον ενθουσιασμό που δημιούργησε η ανακοίνωση του συνδυασμού μας, στον τρόπο που οι συνδημότες μας αγκάλιασαν την προσπάθεια καθώς και στην πρωτοφανή συμμετοχή στον εκλογικό μας αγώνα είμαστε σίγουροι ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ θα συμμετέχει στο δεύτερο γύρο και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη δημοτική αρχή. Σας καλώ όλους να γίνετε συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια, να πάτε να ψηφίσετε και η επιλογή σας, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι η σωστή για όλους μας για τον τόπο και για τα παιδιά μας.
 
Για την «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» να είστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσει τις προσδοκιες σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!"
 
Επιστροφή