Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Νέα / Ανακοινώσεις | Δραστηριότητες | Πρακτικά Δημ. Συμβουλίου | Τί γράφει ο Τύπος για μας...
Δραστηριότητες | 26/08/2013 Επιστροφή
Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Πόρτο Ράφτη: Ένα «Ευχαριστώ» από την καρδιά μας για τη μεγάλη συμμετοχή σας

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ είχαμε την ευτυχία να θαυμάσουμε το υπέροχο ολόγιομο φεγγάρι, παρέα με πολλούς φίλους, στην παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα.
Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε εκδήλωση με την ευκαιρία της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, μια εκδήλωση που αγαπήσατε και καθιερώσατε.
Η προσέλευση φίλων και μελών της κίνησης ήταν συγκινητική, η καλή διάθεση δεδομένη, όπως επίσης και η διασκέδαση: Καλή παρέα, Κρητική τσικουδιά, κρασάκι Μεσογείων και νοστιμότατα μεζεδάκια συνέθεσαν τη συνταγή της επιτυχημένης γιορτής.
Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους φίλους μουσικούς που ομόρφυναν τη βραδιά μας με υπέροχη ζωντανή μουσική, αλλά και τον dj μας που κράτησε αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή σας, που ήταν τόσο μεγάλη ώστε αυτή η εκδήλωση της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» χαρακτηρίστηκε το γεγονός του φετινού καλοκαιριού.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που θα ικανοποιούν την ανάγκη των κατοίκων για ουσιαστική ενημέρωση αλλά και αληθινή διασκέδαση, θα συμβάλουν στην αλληλοκατανόηση και στη δημιουργία ανθρώπινων σχέσεων ώστε σιγά–σιγά να αρχίσει να σχηματίζεται και ο κοινωνικός ιστός που τόσο ανάγκη έχει το Πόρτο Ράφτη.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωσή μας.
 
Πόρτο Ράφτη, 26/08/2013
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
www.dynami-elpidas.gr
 
Επιστροφή