Αρχική Σελίδα
Χάρτης Ιστοχώρου
Είσαστε εδώ: Αρχική Σελίδα » Γραφείο Τύπου » Δελτία Τύπου | Νέα / Ανακοινώσεις | Δραστηριότητες | Πρακτικά Δημ. Συμβουλίου | Τί γράφει ο Τύπος για μας...
Δραστηριότητες | 28/03/2012 Επιστροφή
«Βαδίζοντας στον κάμπο γνωρίζουμε τα μνημεία του τόπου μας»

Φίλες & Φίλοι,

την Κυριακή στις 08 Απριλίου, οργανώνουμε περίπατο στον κάμπο του Δήμου μας. Η διαδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας Βαραμπά, όπου θα ενημερωθούμε και για την ιστορία του. Στη συνέχεια, θα βαδίσουμε ανάμεσα στα αμπέλια, τις φιστικιές, τις συκιές και τα θερμοκήπια, θα φτάσουμε μέχρι το φράχτη του αεροδρομίου, απ’ όπου θα κατεβούμε στην κοίτη του Ερασίνου ποταμού και θα καταλήξουμε στον Φράγκικο Πύργο της Βραυρώνας. Αφού ξεκουραστούμε και ενημερωθούμε για την ιστορία του, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής ακολουθώντας διαφορετική διαδρομή για να συναντήσουμε πάλι το εκκλησάκι, καθώς και τα αυτοκίνητά μας.

Κατόπιν, θα κατευθυνθούμε στα γραφεία μας όπου θα προσφερθεί τσίπουρο παραγωγής μας, κρασάκι Μεσογείων, συνοδευόμενα από τα απαραίτητα μεζεδάκια.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 10.00 π.μ  από  τα γραφεία μας (Λ. Πόρτο Ράφτη 32 – έναντι καταστήματος της πίτσας FAN). Η ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 10.30 από το εκκλησάκι της Παναγίας Βαραμπά.

Η διαδρομή είναι ομαλή με την συνολική απόσταση (μετάβαση και επιστροφή) να είναι περί τα 11 χιλιόμετρα. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί, μαζί με τις ξεναγήσεις και τα λοιπά, υπολογίζεται σε τρεις (3) ώρες περίπου.

Απαραίτητα είναι τα αθλητικά παπούτσια περιπάτου, νερό και καπέλο για τον ήλιο.

 
Πόρτο Ράφτη, 28/03/2012
Για τη Δημοτική Κίνηση
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
www.dynami-elpidas.gr
 
Επιστροφή